-->
Batman: Arkham City’nin Harley Quinn’s Revenge İçeriğine Tanıtım Videosu

Batman: Arkham City’nin oyuna daha önceden çıkarılmış olan tüm indirilebilir içeriklerin dahil edileceği Game of the Year Edition sürümünün hazırlandığını biliyoruz. Batman: Arkham City’nin GOTY sürümü dışında 29 Mayıs’ta Xbox LIVE (800 Microsoft Puanı) ve PlayStation Network’ten de ($ 9.99) indirilebilecek Harley Quinn’s Revenge içeriği gelecek. Batman ve Robin arasında geçiş yapabilme şansımızın olacağı paketin […]

11.05.2012 | mrcappola

Batman: Arkham City’nin oyuna daha önceden çıkarılmış olan tüm indirilebilir içeriklerin dahil edileceği Game of the Year Edition sürümünün hazırlandığını biliyoruz.

Batman: Arkham City’nin GOTY sürümü dışında 29 Mayıs’ta Xbox LIVE (800 Microsoft Puanı) ve PlayStation Network’ten de ($ 9.99) indirilebilecek Harley Quinn’s Revenge içeriği gelecek. Batman ve Robin arasında geçiş yapabilme şansımızın olacağı paketin Free Roam modunda ise sadece Batman’i yöneteceğiz.

Şimdi de bu içerik için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Yürürken gördüğümüz Harley Quinn’in Batman’e silah doğrultması ve ateşlemesi ile video son buluyor.İşte video:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!