-->
The Avengers: Battle For Earth Duyuruldu

Ubisoft Entertainment,The Avengers: Battle for Earth’ü Kinect ve Wii U için duyurdu. Quebec Studio tarafından Wii U ve Xbox 360 Kinect için geliştirilen oyunda Captain America, Iron Man, Hulk ve Thor karakterleri üzerinde durulacak.Marvel evreninden tanınmış 20 karakterin yer alacağı hareket kontrol aksiyon oyununun senaryosu son olarak beyaz perde de büyük başarı yakalayan filme dayalı değil, […]

11.05.2012 | ulasufuk

Ubisoft Entertainment,The Avengers: Battle for Earth’ü Kinect ve Wii U için duyurdu.

Quebec Studio tarafından Wii U ve Xbox 360 Kinect için geliştirilen oyunda Captain America, Iron Man, Hulk ve Thor karakterleri üzerinde durulacak.Marvel evreninden tanınmış 20 karakterin yer alacağı hareket kontrol aksiyon oyununun senaryosu son olarak beyaz perde de büyük başarı yakalayan filme dayalı değil, çizgi romana dayalı olacak.

The Avengers: Battle for Earth, yüksek çözünürlüklü grafikler, çevrimiçi bağlanabilirlik ve dokunmatik pad kontrolleri (Wii U) sunacak. 2013 yılında piyasalarda olacak oyun için detaylar önümüzdeki ay Los Angeles’ta düzenlenecek E3 fuarında paylaşılacak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!