-->
Angry Birds, Rovio’yu Zengin Etti!

Rovio Entertainment, 2011 yılının mali raporunu sundu.Sunulan rapora gore Rovio, Angry Birds ile birlikte büyük bir başarı sağlayarak 2011 mali yılında 75.4 milyon Euro gelir elde etti. Bu gelirin 48 milyon Euro’luk kısmının kar olduğu belirtilirken, 648 milyon kişi Angry Birds oynadı. Çıktığı platformaların tümünde 200 milyon aktif oyuncu sayısına ulaşan Rovio’nun Angry Birds markası, sadece […]

07.05.2012 | ulasufuk

Rovio Entertainment, 2011 yılının mali raporunu sundu.Sunulan rapora gore Rovio, Angry Birds ile birlikte büyük bir başarı sağlayarak 2011 mali yılında 75.4 milyon Euro gelir elde etti.

Bu gelirin 48 milyon Euro’luk kısmının kar olduğu belirtilirken, 648 milyon kişi Angry Birds oynadı. Çıktığı platformaların tümünde 200 milyon aktif oyuncu sayısına ulaşan Rovio’nun Angry Birds markası, sadece oyun olarak değil, hediyelik eşya ve oyuncaklar gibi yan ürünlerle de büyük ilerleme sağlıyor.

Rovio’nun en son çıkan oyunu  Angry Birds: Space’in  de 35 günde 50 milyon kez indirildiği açıklanmıştı. Rovio CEO’su Mikael Hed’de konuyla ilgili Angry Birds markasını yukarılara taşıyan herkese teşekkürlerini sunarak, markayı daha da iyi yerlere götüreceklerine dair söz verdi.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!