-->
Aliens: Colonial Marines’in Yeni Çıkış Tarihi Video İle Duyuruldu!

Gearbox Software, 27 Ağustos’ta piyasalarda olacağı belirtilen Aliens: Colonial Marines’in ertelenen yeni çıkış tarihini yayınladığı video ile duyurdu. PS3, PC ve Xbox 360 için (videonun sonunda da göreceğiniz üzere) 12 Şubat 2013’te raflardaki yerini alacak Aliens: Colonial Marines’in Wii U için çıkış tarihi ise henüz belli değil. SEGA Wii U versiyonu için çıkış tarihinin daha sonra […]

21.05.2012 | ulasufuk

Gearbox Software, 27 Ağustos’ta piyasalarda olacağı belirtilen Aliens: Colonial Marines’in ertelenen yeni çıkış tarihini yayınladığı video ile duyurdu.

PS3, PC ve Xbox 360 için (videonun sonunda da göreceğiniz üzere) 12 Şubat 2013’te raflardaki yerini alacak Aliens: Colonial Marines’in Wii U için çıkış tarihi ise henüz belli değil. SEGA Wii U versiyonu için çıkış tarihinin daha sonra açıklanacağını belirtti.

Çıkış tarihinin video ile duyurulduğu Aliens: Colonial Marines’in yeni oyun içi videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!