-->
Alan Wake’s American Nightmare 22 Mayıs’ta PC’lere Geliyor!

Remedy Entertainment, Alan Wake’s American Nightmare’i PC’lere getireceğini resmi olarak açıkladı. Geçen haftalarda Alan Wake’s American Nightmare, Steam güncellemesi ile birlikte kayıtlara eklenmiş ve bu durumda PC oyuncuları tarafından fark edilmişti. 22 Mayıs’ta PC’ler için Steam’de satışa sunulacak oyun için Remedy yetkilisi Steam forumlarında,son rütuşların yapıldığını ve Alan Wake’s American Nightmare’i PC oyuncularına sunacakları için […]

09.05.2012 | ulasufuk

Remedy Entertainment, Alan Wake’s American Nightmare’i PC’lere getireceğini resmi olarak açıkladı.

Geçen haftalarda Alan Wake’s American Nightmare, Steam güncellemesi ile birlikte kayıtlara eklenmiş ve bu durumda PC oyuncuları tarafından fark edilmişti. 22 Mayıs’ta PC’ler için Steam’de satışa sunulacak oyun için Remedy yetkilisi Steam forumlarında,son rütuşların yapıldığını ve Alan Wake’s American Nightmare’i PC oyuncularına sunacakları için heyecanlı ve sabırsız olduklarını açıkladı.

%10 indirimli olarak 13,49 $ üzerinden ön siparişe açılan Alan Wake’s American Nightmare’in, ilk oyununu da Steam üzerinden aldıysanız ekstra %15 indirim sizleri bekliyor olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!