-->
007™ Legends’taki Altı Bond Filmi Görevinden Biri Duyuruldu: Ay Harekatı (Moonraker)

Bond film serisinin 11. filmi olan Ay Harekatı, kısa süre önce duyurulan 007™ Legends video oyunundaki altı klasik Bond filmi görevinden ilki. Gizli ajanları milyarder sanayici Hugo Drax’ın ünlü uzay üssüne götürecek olan görevde oyuncular şüpheli müttefiklere güvenip güvenmeyeceklerine karar verecek ve bu kötülük yuvasına sızarak Bond tarihinin en ünlü kötü adamlarından biri olan Jaws’ı […]

25.05.2012 | ulasufuk

Bond film serisinin 11. filmi olan Ay Harekatı, kısa süre önce duyurulan 007™ Legends video oyunundaki altı klasik Bond filmi görevinden ilki. Gizli ajanları milyarder sanayici Hugo Drax’ın ünlü uzay üssüne götürecek olan görevde oyuncular şüpheli müttefiklere güvenip güvenmeyeceklerine karar verecek ve bu kötülük yuvasına sızarak Bond tarihinin en ünlü kötü adamlarından biri olan Jaws’ı yok etmeye çalışacaklar. Amaç? Düşmanı engellemek ve Drax’ın dünyayı zehirleme planlarını bozmak.

Türünün ilk örneği olan 007 Legends Bond video oyunu altı klasik Bond filmini birleştiren özel hikayesi ile şimdiye kadar gördüğünüz en geniş kapsamlı Bond oyun deneyimini sunacak! 007 Legends aynı filmlerde olduğu gibi oyunculara son teknoloji ürünü eşyalar, Bond’un ünlü Walther PPK tabancası da dahil olmak üzere bir çok silah ve birbirinden çekici otomobiller sunacak; çeşitli egzotik mekanlarda kötü adamları haklamak, göz alıcı hareketler yapmak ve elbette müthiş çekici Bond kadınlarını etkilemek için Bond’un zekasını ve tarzını kullanma imkanı verecek.

Oyuncular Moonraker oynanış fragmanını www.007legends.com/social_media adresinden seyredebilirler. 007 Legends hakkında daha fazla bilgi için oyunun resmi web sayfasına www.007Legends.com adresinden ulaşabilir veya www.facebook.com/007LegendsGame Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.   19 Ekim 2012 tarihinde çıkması planlanan 007 Legends EON Productions Ltd. Ve Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. (MGM) lisanslı altında Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için Eurocom tarafından geliştiriliyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!