-->
Yeni Call of Duty Oyunu 1 Mayıs’ta Duyurulacak!

Resmi Call of Duty sitesinde yeni bir Call of Duty oyunu için geri sayım başladı. Activision, 1 Mayıs’ta ilk detayların geleceği bir sonraki Call of Duty oyununu TNT’de yayınlanacak NBA Playoffs sırasında açıklayacaklarını duyurdu. Büyük ihtimalle 1 Mayıs’ta uzun süredir söylentileri devam eden Treyarch tarafından geliştirilen  Call of Duty: Black Ops 2 ile karşılacağız.Fakat emin olmak ve ayrıntılar için […]

27.04.2012 | ulasufuk

Resmi Call of Duty sitesinde yeni bir Call of Duty oyunu için geri sayım başladı. Activision, 1 Mayıs’ta ilk detayların geleceği bir sonraki Call of Duty oyununu TNT’de yayınlanacak NBA Playoffs sırasında açıklayacaklarını duyurdu.

Büyük ihtimalle 1 Mayıs’ta uzun süredir söylentileri devam eden Treyarch tarafından geliştirilen  Call of Duty: Black Ops 2 ile karşılacağız.Fakat emin olmak ve ayrıntılar için 1 Mayıs’ı beklememiz gerekecek.Resmi Call of Duty sitesine  buradan göz atabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!