-->
Xbox 360 Satışları Düşüşte!

Microsoft, son finansal yıl çeyreğinin mali raporlarını yayınladı. Raporlarda Microsoft’un oyun konsolu Xbox 360’ın satış gelirlerinin geçtiğimiz yıla oranla %48 oranında düştüğü gözlendi. 1 Ocak tarihinden 31 Mart tarihine kadar 1.4 milyon adet satan Xbox 360, geçen yıl aynı dönemden 2.7 milyon saha az satmış. Bu yeni gelen rakamlarla birlikte ise Xbox 360’ın tüm dünyada […]

20.04.2012 | mrcappola

Microsoft, son finansal yıl çeyreğinin mali raporlarını yayınladı. Raporlarda Microsoft’un oyun konsolu Xbox 360’ın satış gelirlerinin geçtiğimiz yıla oranla %48 oranında düştüğü gözlendi.

1 Ocak tarihinden 31 Mart tarihine kadar 1.4 milyon adet satan Xbox 360, geçen yıl aynı dönemden 2.7 milyon saha az satmış. Bu yeni gelen rakamlarla birlikte ise Xbox 360’ın tüm dünyada satış rakamının toplamda 67.2 milyonu aştığı belirtildi.

Yine Microsoft’un Xbox 360’dan gelen bütün gelirleri bu çeyrekte %33 oranında düşüş ile 584 milyon dolar olarak açıklanırken, firma buradan gelen zararın mobil hamlelerle raporlarda kapatıldığını belirtti ve geçen senenin aynı dönemine oranla %6 karla 17.4 milyar dolar gelirle son çeyreği kapattı.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!