-->
Ubisoft, Rayman Legends’i Onayladı + İlk Oynanış Videosu

Uzun süredir söylentileri dolaşan Rayman Legends’in videosunun internete sızmasıyla, Ubisoft’tan konuyla ilgili açıklama geldi ve Rayman Legends, Ubisoft tarafından resmi olarak duyuruldu. İnternete sızan video için Ubisoft, videodaki görüntülerin oyunun görünüşü, çıkacağı platformlar ve içereceği özellikler açısından oyunun son halinin olmadığını açıklayarak bir nevi oyunu onayladı. Rayman Origins’le aynı temayı kullanacak ve devamı niteliğinde olacak […]

29.04.2012 | mrcappola

Uzun süredir söylentileri dolaşan Rayman Legends’in videosunun internete sızmasıyla, Ubisoft’tan konuyla ilgili açıklama geldi ve Rayman Legends, Ubisoft tarafından resmi olarak duyuruldu.

İnternete sızan video için Ubisoft, videodaki görüntülerin oyunun görünüşü, çıkacağı platformlar ve içereceği özellikler açısından oyunun son halinin olmadığını açıklayarak bir nevi oyunu onayladı. Rayman Origins’le aynı temayı kullanacak ve devamı niteliğinde olacak Rayman Legends’de grafikler daha ön plana çıkarılmış.Online destek de sunacak oyun, pek çok farklı oyun modu ve yeni oynanabilir karakterleriyle gelecek.Ayrıca aşağıda da göreceğiniz üzere videoda öne çıkarılan Nintendo Wii U tablet kontrolleri olmuş. Wii U tablet kontrolcüsünde yer eden NFC teknolojisiyle oyun yanında gelecek figürleri kullanarak oyunla etkileşimli hale gelebiliyor ve bu karakterler oyuna dahil edilebiliyor. Wii U için çıkış yapacağı belirtilen oyunun daha önce sızan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!