-->
THQ, Darksiders II’nin Ertelendiğini Duyurdu!

THQ, Vigil Games tarafından geliştirilen Darksiders II’nin ertelendiğini duyurdu. Gelen açıklamaya göre 29 Haziran’da Avrupa çıkışını yapacak oyun 2 ay erteleme ile ağustos ayında piyasalarda olacak. THQ’nun, Max Payne 3 ve Ghost Recon: Future Soldier oyunlarının kısa bir süre sonra çıkış yapacak olmasından dolayı oyunun satışlarını etkilememesi için bu yola başvurduğu düşünülse de, gelen bilgilere göre […]

19.04.2012 | mrcappola

THQ, Vigil Games tarafından geliştirilen Darksiders II’nin ertelendiğini duyurdu. Gelen açıklamaya göre 29 Haziran’da Avrupa çıkışını yapacak oyun 2 ay erteleme ile ağustos ayında piyasalarda olacak.

THQ’nun, Max Payne 3 ve Ghost Recon: Future Soldier oyunlarının kısa bir süre sonra çıkış yapacak olmasından dolayı oyunun satışlarını etkilememesi için bu yola başvurduğu düşünülse de, gelen bilgilere göre ise erteleme sebebi olarak Vigil Games’in oyunun kalitesini artırmak amacında olduğu için bu yola başvurulduğu belirtildi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!