-->
The Elder Scrolls V: Skyrim için Kinect Desteği Duyuruldu + Oynanış Videosu

Bethesda , The Elder Scrolls V: Skyrim için Kinect desteğini duyurdu. Bethesda resmi olarak duyurduğu Kinect desteği için bir de oynanış videosu yayınladı. Xbox 360 kullanıcıları Kinect’i kullanarak The Elder Scrolls V: Skyrim’de Dragon Shout’lar, silah çekme, yanınızdaki kişilere emir verme ve oyunun menülerini kullanabilme gibi 200’den fazla sesli komut kullanabilecek.Ayrıca eşyalarınızı ismine,değerine veya ağırlığına […]

12.04.2012 | mrcappola

Bethesda , The Elder Scrolls V: Skyrim için Kinect desteğini duyurdu. Bethesda resmi olarak duyurduğu Kinect desteği için bir de oynanış videosu yayınladı.

Xbox 360 kullanıcıları Kinect’i kullanarak The Elder Scrolls V: Skyrim’de Dragon Shout’lar, silah çekme, yanınızdaki kişilere emir verme ve oyunun menülerini kullanabilme gibi 200’den fazla sesli komut kullanabilecek.Ayrıca eşyalarınızı ismine,değerine veya ağırlığına göre sıralama komutu ve özel harita komutu gibi özellikler de bulunacak.Yalnız konuşarak oyunu kaydedebilecek,yükleyebilecek ya da silahın ismini söyleyerek o silahı elinizde bulabileceksiniz.Eğlenceli değil mi?

Kinect desteğinin ücretsiz yayınlanacağını belirten Bethesda, tüm ses komutları listesinin de önümüzdeki günlerde yayınlanacağını açıkladı.Aşağıdan Kinect desteğinin tanıtımı için yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!