-->
Tekken Tag Tournament 2’nin Yeni Videosu

Namco Bandai, Tekken serisinin yeni halkası ile mücadelesine devam edeceği Tekken Tag Tournament 2’nin geçtiğimiz günlerde çıkış tarihini Eylül 2012 olarak açıklamıştı. Tekken tarihinde ilk kez oyunda 50 karakter ve Combot adında kişiselleştirilebilir bir antreman karakteri yer alacak.İlk oyunda olduğu gibi oyuncuların 2 dövüşçü seçebileceği oyunda, istediğiniz zaman karakteri de değiştirebileceksiniz. Yeni karakterler ve komboların olacağı […]

19.04.2012 | mrcappola

Namco Bandai, Tekken serisinin yeni halkası ile mücadelesine devam edeceği Tekken Tag Tournament 2’nin geçtiğimiz günlerde çıkış tarihini Eylül 2012 olarak açıklamıştı.

Tekken tarihinde ilk kez oyunda 50 karakter ve Combot adında kişiselleştirilebilir bir antreman karakteri yer alacak.İlk oyunda olduğu gibi oyuncuların 2 dövüşçü seçebileceği oyunda, istediğiniz zaman karakteri de değiştirebileceksiniz. Yeni karakterler ve komboların olacağı oyunda karakter kişiselleştirme seçenekleri de oyuna renk katacak.

Tekken Tag Tournament 2’nin yayınlanan yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.