-->
Sorcery İçin Hikaye Videosu Yayınlandı

Playstation 3 ve Move’a özel geliştirilen Sorcery için hikaye videosu yayınlandı. Playstation Move’un en önemli oyunlarından biri olan Sorcery’nin yayınlanan videosunda hikayeye odaklanılmış. Fin isimli genç bir büyücüyü yöneteceğimiz oyun için yayınlanan videoda karakterimizin bir büyücü çırağı olduğunu görüyoruz.Başına gelen aksilikler ile kendini ispat edemeyen Fin, bir mağarada kırdığı gizemli bir küre sonrasında büyük bir […]

17.04.2012 | mrcappola

Playstation 3 ve Move’a özel geliştirilen Sorcery için hikaye videosu yayınlandı. Playstation Move’un en önemli oyunlarından biri olan Sorcery’nin yayınlanan videosunda hikayeye odaklanılmış.

Fin isimli genç bir büyücüyü yöneteceğimiz oyun için yayınlanan videoda karakterimizin bir büyücü çırağı olduğunu görüyoruz.Başına gelen aksilikler ile kendini ispat edemeyen Fin, bir mağarada kırdığı gizemli bir küre sonrasında büyük bir maceraya atılıyor. Yok edici bir şeytan olan Nightmare Queen’in serbest kalması ile onunla uğraşmak zorunda kalan ve durdurmaya çalışan Fin, bu karışıklığı da büyülerle çözmeye çalışacak.

23 Mayıs’ta çıkacak Sorcery’nin yayınlanan hikaye videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.