-->
Sniper Elite V2’den ‘Schönberg Convoy’ Görev Videosu

VG247, 505 Games ve Rebellion’ın keskin nişancı oyunu Sniper Elite V2 için yeni oynanış videosu yayınladı. 4 Mayıs’ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkış yapacak oyunun yayınlanan videoda ‘Schönberg Convoy’ görevinin tamamını görme şansı yakalıyoruz.Oyunun demosunu oynamayanlar için hazırlanan videoda Sniper ve yarı otomatik silah kullanırken, oyunda yer alan mekan ve atmosfer hakkında da […]

30.04.2012 | ulasufuk

VG247, 505 Games ve Rebellion’ın keskin nişancı oyunu Sniper Elite V2 için yeni oynanış videosu yayınladı.

4 Mayıs’ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkış yapacak oyunun yayınlanan videoda ‘Schönberg Convoy’ görevinin tamamını görme şansı yakalıyoruz.Oyunun demosunu oynamayanlar için hazırlanan videoda Sniper ve yarı otomatik silah kullanırken, oyunda yer alan mekan ve atmosfer hakkında da bilgi sahibi oluyoruz.İşte video:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!