-->
S.T.A.L.K.E.R. 2 İptal Edildi

Daha önce S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştiricisi GSC’nin kapandığı ile ilgili söylentiler ortaya çıkmış fakat gelen açıklama ile söylentiler yalanlanmıştı. Fakat bugün gelen resmi bilgilere göre GSC Game World kapatıldı ve S.T.A.L.K.E.R. 2 iptal edildi.Yapılan açıklamaya göre S.T.A.L.K..E.R. serisinin geliştiricisi GSC Game World çalışanları Ukrayna kökenli Vostok Games isminde bir stüdyo kurdular ve bir de video yayınladılar. […]

26.04.2012 | ulasufuk

Daha önce S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştiricisi GSC’nin kapandığı ile ilgili söylentiler ortaya çıkmış fakat gelen açıklama ile söylentiler yalanlanmıştı.

Fakat bugün gelen resmi bilgilere göre GSC Game World kapatıldı ve S.T.A.L.K.E.R. 2 iptal edildi.Yapılan açıklamaya göre S.T.A.L.K..E.R. serisinin geliştiricisi GSC Game World çalışanları Ukrayna kökenli Vostok Games isminde bir stüdyo kurdular ve bir de video yayınladılar. Yayınladıkları Vostok Games’in tanıtım videosunda S.T.A.L.K.E.R.oyununun geliştirme sürecine bir anda son verildiği, çalışanların şaşkınlık içine girdiği anlatılıyor ve eski GSC Game World çalışanları tarafından kurulan Vostok Games’in S.T.A.L.K.E.R. serisini devam ettirmeyeceği belirtiliyor.

İşte eski GSC çalışanları tarafından kurulan Vostok Games’in geliştirici günlüğü videosu:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!