-->
Resident Evil 6, Resident Evil 5’ten 3 Kat Uzun Olacak!

Resident Evil 6 ile ilgili oyunun yönetmeni Eiichiro Sasaki yeni bilgiler paylaştı. Eiichiro Sasaki’nin açıklamasına göre Resident Evil 6, Resident Evil 5’ten 3 kat daha uzun olacak. Eiichiro Sasaki, Resident Evil 6’nın 2012 yılının en uzun oyunlarından biri olabileceğini belirtirken, oyunda 3 farklı karakteri yöneteceğimizi ve bu karakterlerin her birinin kendi hikayesi olduğunu anlattı.Bu karakter hikayelerinin her birinin […]

11.04.2012 | mrcappola

Resident Evil 6 ile ilgili oyunun yönetmeni Eiichiro Sasaki yeni bilgiler paylaştı. Eiichiro Sasaki’nin açıklamasına göre Resident Evil 6, Resident Evil 5’ten 3 kat daha uzun olacak.

Eiichiro Sasaki, Resident Evil 6’nın 2012 yılının en uzun oyunlarından biri olabileceğini belirtirken, oyunda 3 farklı karakteri yöneteceğimizi ve bu karakterlerin her birinin kendi hikayesi olduğunu anlattı.Bu karakter hikayelerinin her birinin Resident Evil 5’ten biraz daha kısa olduğunu anlatan Eiichiro Sasaki, bir karakterin hikayesini bitirdikten sonra da diğerlerini oynamak zorunda olmayacağımızı sözlerine ekledi. Fakat tüm senaryoyu öğrenmek istiyorsak bunu yapmamız gerekecek.

Ayrıca Eiichiro Sasaki, oyundaki 3 karakterin hikayesinin de Çin’de geçeceğini , bazen aynı mekanlarda, bazen de farklı yerlerde ilerleyeceklerini belirtti.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!