-->
RE: Operation Raccoon City’nin Ücretsiz DLC’sine Tanıtım Videosu

Resident Evil: Operation Raccoon City’nin ücretsiz DLC’si bugün yayınlanacak. Spec Ops takımını yöneteceğimiz eklentide, Harley, Dee-Ay, Tweed, Willow, Shona ve Party Girl karakterleri yer alacak. Spec Ops’un kontrolünü ele aldıktan sonra DLC’de önemli görevler bizleri bekliyor olacak.6 tane senaryo görevi, Versus moduna 4 tane de yeni harita sunacak DLC, Xbox Live ve PSN üzerinden 10 […]

10.04.2012 | ulasufuk

Resident Evil: Operation Raccoon City’nin ücretsiz DLC’si bugün yayınlanacak. Spec Ops takımını yöneteceğimiz eklentide, Harley, Dee-Ay, Tweed, Willow, Shona ve Party Girl karakterleri yer alacak.

Spec Ops’un kontrolünü ele aldıktan sonra DLC’de önemli görevler bizleri bekliyor olacak.6 tane senaryo görevi, Versus moduna 4 tane de yeni harita sunacak DLC, Xbox Live ve PSN üzerinden 10 Nisan’da yayınlanacak.

18 Mayıs’ta PC için de çıkış yapacak Resident Evil: Operation Raccoon City’nin ücretsiz DLC’si için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!