-->
PlayStation All-Stars Battle Royale Duyuruldu + Video

Uzun süredir söylentileri devam eden Playstation 3 için Super Smash Bros. benzeri PlayStation All-Stars Battle Royale duyuruldu. Sony Santa Monica’nın alt stüdyolarından SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen Super Smash Bros. yapısının kullanılacağı oyun PlayStation All-Stars Battle Royale, Playstation oyun kahramanlarını bir araya getirecek. Oyunda yer alacak karakterlerin listesi açıklanmazken, GTTV’nin en son programında tanıtılan PlayStation All-Stars Battle Royale’in […]

27.04.2012 | ulasufuk

Uzun süredir söylentileri devam eden Playstation 3 için Super Smash Bros. benzeri PlayStation All-Stars Battle Royale duyuruldu.

Sony Santa Monica’nın alt stüdyolarından SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen Super Smash Bros. yapısının kullanılacağı oyun PlayStation All-Stars Battle Royale, Playstation oyun kahramanlarını bir araya getirecek. Oyunda yer alacak karakterlerin listesi açıklanmazken, GTTV’nin en son programında tanıtılan PlayStation All-Stars Battle Royale’in yayınlanan  oyun içi videolarında Kratos, Parappa the Rapper, Sweet Tooth, Fat Princess, Colonel Radec ve Sly Racoon karakterleri görülüyor.

Playstation evreni içerisinde yer alan özel karakterlerinin birbiri ile dövüşeceği oyunda dövüş alanlarında da Playstation’a özel oyunların temaları kullanılacak. PlayStation All-Stars Battle Royale için Playstation Blog’da yayınlanan video ve görsellere aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!