-->
PES 2013’ün Çıkacağı Platformlar Duyuruldu!

Pro Evolution Soccer 2013’ün duyurulması, kısa teaser videosu ve bugün yayınlanan yeni tanıtım videosu derken şimdi de oyunun hangi platformlar için çıkacağı belli oldu. Yapılan duyuruda PES 2013’ün PC, Playstation 3,Xbox 360, Playstation 2, PSP, Wii ve Nintendo 3DS için çıkacağı açıklandı. Konami, toplamda 7 platform için sunacağı yeni oyununun çıkacağı platformlar arasında Wii U […]

25.04.2012 | mrcappola

Pro Evolution Soccer 2013’ün duyurulması, kısa teaser videosu ve bugün yayınlanan yeni tanıtım videosu derken şimdi de oyunun hangi platformlar için çıkacağı belli oldu.

Yapılan duyuruda PES 2013’ün PC, Playstation 3,Xbox 360, Playstation 2, PSP, Wii ve Nintendo 3DS için çıkacağı açıklandı. Konami, toplamda 7 platform için sunacağı yeni oyununun çıkacağı platformlar arasında Wii U ve PS Vita ise yer almıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!