-->
Max Payne 3’ün Tanıtım Bülteni

Rockstar Games ve Remedy birlikte orijinal Max Payne üzerinde çalışalı 10, Max Payne 2 üzerinde çalışalı 8 yıl oldu.  Max Payne 3, son oyundaki olayların sekiz yıl sonrasında geçiyor. Artık bir polis olmayan Max hayata küsmüştür, sürekli sarhoş gezmektedir ve ağrı kesicilere bağımlı olmuştur. Mesleğinden ayrı olduğu için de New York’u terk etmiş ve kendisini […]

06.04.2012 | ulasufuk

Rockstar Games ve Remedy birlikte orijinal Max Payne üzerinde çalışalı 10, Max Payne 2 üzerinde çalışalı 8 yıl oldu. 

Max Payne 3, son oyundaki olayların sekiz yıl sonrasında geçiyor. Artık bir polis olmayan Max hayata küsmüştür, sürekli sarhoş gezmektedir ve ağrı kesicilere bağımlı olmuştur. Mesleğinden ayrı olduğu için de New York’u terk etmiş ve kendisini Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde, özel güvenlik alanında çalışırken bulmuştur.

Max’ın en yeni görevi zengin emlak kralı Rodrigo Branco, kardeşi yerel politikacı Victor, en genç kardeşi, parti düşkünü playboy Marcello, Rodrigo’nun genç eşi Fabiana Branco ve onun kardeşi Giovanna’yı korumaktır.

Max Payne 3’ün temelinde New York ara sokaklarını arşınlayarak intikam peşinde koşan, deri ceketli dedektiften, evinden çok uzaklarda adalet arayan, yıpranmış, kafası traşlı bir adama dönüşen Max’in hikayesi yer alıyor.

– Natural Motion’ın Euphoria karakter davranış sistemi ile Bullet Time kombinasyonu sayesinde Max’in klasik mermilerden kaçma hareketleri yeni bir seviyeye taşınıyor. Mermilerden kaçma hareketleri sabit animasyonlardan oluşmuyor, ortamla tam anlamıyla doğal bir etkileşim sağlıyor. Max yere atlarken zemine uzanmaya çalışacak, duvara veya bir engele doğru zıpladığınızda yolundaki nesnelere doğal tepkiler verecek.

– Yavaş çekim çatışmalarla Euphoria fizik özelliklerinin birleşimi Max Payne 3’ün sinematik aksiyonunu daha da geliştiriyor, düşmanlar da ateşlenen her mermiye gerçekçi tepkiler veriyorlar.

– Max Payne 3, Bullet Time konseptini, Bullet-Time özelliğini tetikleyecek oyun bölgeleriyle genişletiyor. Bunlar, Max’in düşmanlarını yeni Max Payne tarzıyla temizlemesine tanık olacağınız birbirinden etkileyici aksiyon sekansları yaratacak.

– Bullet-Cam geri dönüyor: Max’in kendine has silah kullanımına uygun olarak hazırlanan Bullet-Cam kameralarıyla oyuncular düşmanlarını tatmin edici biçimde öldürdüklerinde ödüllendirilecekler.

– Max Payne 3 önceki oyunların çizgi roman panellerini de elden geçiriyor ve oyun için öğelerinin kullanıldığı hareketli çizgi roman yaklaşımıyla daha da geliştiriyor.

– Orijinal Max’i seslendiren James McCaffrey geri dönüyor. James yalnızca Max’i seslendirmekle kalmıyor, Max Payne 3’teki Max’in görüntüsü, yüzü ve hareketlerinin bir çoğu da kendisi tarafından gerçekleştiriliyor.

– Max Payne 3 yeni siper sistemini kullanıyor. Siperler Max Payne’in klasik mermilerden kaçma / yavaş çekim / çatışma mekaniklerine yeni bir stratejik unsur olarak ekleniyor ve oyunculara içinde bulundukları durumlarda yeni seçenekler sunuyor.

– Max Payne 3’te en ince ayrıntılara bile inanılmaz önem veriliyor. Mermiler ortamdaki neredeyse her şeyi yok edebiliyor, Max’in yüzünde ve tişörtünde terler birikmeye başlıyor, giysiler kandan sırımsıklam oluyor. Silahların kendisinde de bir çok ince detay fark edeceksiniz. Silahın horozu geri atacak, boş kovanlar fırlayacak ve daha yüzlerce detay sizi bekliyor olacak.

– Max Payne 3’te yardımcılar da önemli bir rol oynayacak. Her bir karakter için yakalanan yüzlerce saatlik hareket oyundaki karşılaşmaları benzersiz hale getirecek, düşmanların oda içinde hareketleri veya Max’in yanındakilerin oyun boyunca davranışları son derece gerçekçi görünecek.

 

Geliştiren: Rockstar Studios

Yayıncı: Rockstar Games

Tür: 3. Şahıs Aksiyon

Platform: Xbox 360, PlayStation 3 & PC

Çıkış Tarihi: Mayıs (PC – Haziran)

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!