-->
Max Payne 3’ün Demosu Olmayacak!

Rockstar Games’in 18 Mayıs’ta konsollar için 1 Haziran’da da PC için çıkış yapacak yeni oyunu Max Payne 3 için yeni bir bilgi geldi. Rockstar Games, Twitter üzerinden oyuncular tarafından gelen soruları yanıtlıyor. Oyunseverlerin son günlerde sıkça yönelttiği soru ise oyunun demosunun çıkıp çıkmayacağıydı. Rockstar Games ise bu konu hakkındaki attığı tweet’te Max Payne 3’ün demosunun […]

10.04.2012 | ulasufuk

Rockstar Games’in 18 Mayıs’ta konsollar için 1 Haziran’da da PC için çıkış yapacak yeni oyunu Max Payne 3 için yeni bir bilgi geldi.

Rockstar Games, Twitter üzerinden oyuncular tarafından gelen soruları yanıtlıyor. Oyunseverlerin son günlerde sıkça yönelttiği soru ise oyunun demosunun çıkıp çıkmayacağıydı.

Rockstar Games ise bu konu hakkındaki attığı tweet’te Max Payne 3’ün demosunun hazırlanmasına dair bir planlarının olmadığını belirtti. Yani oyunu maalesef önceden deneme fırsatımız olmayacak.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.