-->
Max Payne 3 İçin Yeni Silah Tanıtım Videosu Yayınlandı

Rockstar Games,  Max Payne 3  için yayınladığı silah tanıtım videolarına kısa bir aradan sonra bir yenisini daha ekledi. Resmi Rockstar Youtube kanalından yayınlanan videoda bu kez 1911 yarı otomatik tabanca tanıtılıyor. 1911 yarı otomatik tabanca Max Payne’in en ölümcül ve en uzun hizmet veren cephanelik silahlardan biri olmuştur. Rockstar da , Max Payne serisinde uzun bir geçmişe sahip […]

27.04.2012 | ulasufuk

Rockstar Games,  Max Payne 3  için yayınladığı silah tanıtım videolarına kısa bir aradan sonra bir yenisini daha ekledi.

Resmi Rockstar Youtube kanalından yayınlanan videoda bu kez 1911 yarı otomatik tabanca tanıtılıyor. 1911 yarı otomatik tabanca Max Payne’in en ölümcül ve en uzun hizmet veren cephanelik silahlardan biri olmuştur. Rockstar da , Max Payne serisinde uzun bir geçmişe sahip olan tabanca için “İlk günden bu yana Max’in favorisi” açıklamasında bulunuyor.Yine Rockstar, son derece hafif olan bu silahın, Max’in düşmanları delik deşik etmesini sağlayacağını belirtiyor.

18 Mayıs’ta PS3 ve Xbox 360 için, 1 Haziran’da da PC için çıkış yapacak Max Payne 3’ün 1911 yarı otomatik tabanca tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.