-->
Katy Perry, The Sims’teki Hayatı Tatlılaştırıyor

Bu Haziranda Yeni Bir Oyun İşbirliği Başlıyor – The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats Electronic Arts bugün The Sims™ ile Katy Perry arasında yeni işbirliği projesinin PC ve Mac için bu Haziran’da çıkacağını duyurdu. The Sims™ 3 Katy Perry’s Sweet Treats’te oyuncular Sim’lerinin hayatlarını Katy Perry’den esinlenilen, birbirinden şeker eşyalarla tatlılaştırabilecek, yeni dekorlar, mobilyalar, […]

03.04.2012 | mrcappola

Bu Haziranda Yeni Bir Oyun İşbirliği Başlıyor – The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats


Electronic Arts bugün The Sims™ ile Katy Perry arasında yeni işbirliği projesinin PC ve Mac için bu Haziran’da çıkacağını duyurdu. The Sims™ 3 Katy Perry’s Sweet Treats’te oyuncular Sim’lerinin hayatlarını Katy Perry’den esinlenilen, birbirinden şeker eşyalarla tatlılaştırabilecek, yeni dekorlar, mobilyalar, eşyalar ve elbette giysi ve saç stilleriyle oyun deneyimlerini daha da güzel hale getirebilecekler. Oyuncular yepyeni özelliklerle tatlıya düşkünlüklerini gözler önüne serebilecek, evlerini ve mahallelerini kek temalı gitarlar, şekerli oyun parkları ve lezzetli pamuk şeker ağaçlarıyla müthiş çekici hale getirebilecekler. Oyuncular Sim’lerini yeni giysi ve saç stilleriyle güzelleştirebilecek, Sim’lerini kelimenin tam anlamıyla yenecek kadar şeker hale getirebilecekler. Katy Perry’den esinlenilen içerikle dolu oyunda Sim karakterlerinizin dünyasını dönüştürmek için üç de hazır mekan bulunacak.

Sweet Treats üzerinde The Sims Studio ile birlikte çalışmaktan inanılmaz heyecan duyduklarını belirten Perry, “Bu oyun müthiş eğlenceli olacak ve Sim’lerinizin dünyasına bir çok şey ekleyecek. Tüm bu içerik o kadar etkileyici ki bana California Dreams turnemi hatırlatıyor” diye konuştu.

Oyuncular ayrıca Katy Perry’nin hit şarkısı ‘Last Friday Night (T.G.I.F)’nin The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats için kayıt ettiği Simce versiyonunu da dinleme şansına sahip olacaklar. Simce, The Sims’in resmi dili.

Perry şarkının Simce versiyonunu seslendirmesini şöyle yorumluyor: “‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’’ı Simce kaydetmeye karar verdim çünkü bunun çok eğlenceli bir şarkı olduğunu ve The Sims oyuncularının ve hayranlarımın şarkının Simce halini dinlemeyi seveceklerini düşünüyorum. Kayıt sırasında çok eğlendim, Sim’lerin kendi dillerinin olması harika bir şey!”

The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats’te oyuncular Sim’lerini birbirinden heyecan verici ve renkli eşyalarla şımartarak yaşadıkları yerleri şeker gibi renkten renge sokabilecekler. Muz tatlısı koltuklardan, şekerden yapılmış çeşmelere, gofret piknik masasına kadar oyundaki her şey Katy Perry’nin ruhunu yansıtacak. Yeni şeker kaplamalı giysiler ve saç stilleri oyuna ayrı bir tatlılık verecek. Katy Perry’nin kırmızı halılarda, video kliplerinde ve konserlerinde kullandığı giysiler The Sims için yeniden yaratıldı.

Tüm bu tatlılığa bir de hazır mekanlar ekleniyor. Oyuncular Sim’lerini sakız pembesi sandalyeleri ve meyan kökü temalı kaydırağıyla Patty’s Natural Bath’ta şekerli bir dinlenme ortamına sokabilecekler. Veya her yaşa uygun eğlence imkanı bulabilecekleri, şekerli oyun parkı olan Bonbon Lawn Park’a gezinti yapabilecekler. Oyuncular Sim’lerini ayrıca kendilerini daha da tatlı şeylerin beklediği Cake Pleasure Dome mekanına da götürebilecekler.

The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats ile ilgili daha fazla bilgi için; www.facebook.com/aralgame adresini beğenebilir ya da www.twitter.com/aralgame   adresini takip edebilirsiniz.

*Oynamak için PC/Mac için The Sims 3 gerektirir.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!