-->
God Of War IV Duyurusu mu Geliyor?

Uzun süredir söylentileri ile gündemde olan fakat resmi bir duyurusu hala yapılmayan , God Of War IV ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sony’nin resmi Facebook sayfasında yayınladığı bir resim God of War IV’ü işaret ediyor. “Will Vengeance Bring Redemption?” (“İntikam, özgürlük getirecek mi?”) sloganıyla yayınlanan remin altında ise 19 Nisan 2012 tarihi gösteriliyor. God of War […]

13.04.2012 | mrcappola

Uzun süredir söylentileri ile gündemde olan fakat resmi bir duyurusu hala yapılmayan , God Of War IV ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sony’nin resmi Facebook sayfasında yayınladığı bir resim God of War IV’ü işaret ediyor. “Will Vengeance Bring Redemption?” (“İntikam, özgürlük getirecek mi?”) sloganıyla yayınlanan remin altında ise 19 Nisan 2012 tarihi gösteriliyor. God of War hayranları bilecektir , büyük yankı uyandıran bu resimde yazılı olan “Vengeance” yani “İntikam” Kratos’un favori sözü.

Kısacası bu resmin gerçekten ne anlama geldiğini öğrenmemiz için 19 Nisan’ı beklememiz gerekecek.İşte Sony’nin resmi Facebook sayfasındaki o resim:

 



Popüler Haberler


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun