-->
Football Manager Android İçin de Geliyor!

SEGA ve Sport Interactive, Football Manager’ı Android platformu için duyurdu. iOS platformunda da başarı yakalayan Football Manager, şimdi de Android cihaz sahipleri için geliyor. Sports Interactive ekibinden Miles Jacobson yaptığı açıklamada, “Football Manager’ı iOS platformuna getirdiğimizde, oyunseverlerden gelen ilk soru Android’e ne zaman geleceği oldu.İşte açıklıyoruz oyun Android için de çıkıyor” şeklinde konuştu. Football Manager’ın […]

09.04.2012 | ulasufuk

SEGA ve Sport Interactive, Football Manager’ı Android platformu için duyurdu.

iOS platformunda da başarı yakalayan Football Manager, şimdi de Android cihaz sahipleri için geliyor. Sports Interactive ekibinden Miles Jacobson yaptığı açıklamada, “Football Manager’ı iOS platformuna getirdiğimizde, oyunseverlerden gelen ilk soru Android’e ne zaman geleceği oldu.İşte açıklıyoruz oyun Android için de çıkıyor” şeklinde konuştu.

Football Manager’ın Android versiyonu 11 Nisan’da Google Play markette 6.99£ karşılığında satın alınabilecek.Ayrıca oyun Android 2.2 ve üstü cihazları destekliyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!