-->
FIFA 13’te Türkiye Ligi Yer Alacak mı?

PES 2013’ün duyurulması, videoları derken şimdi de FIFA 13 cephesinden bilgiler geldi. Electronic Arts FIFA 13’ü resmi olarak duyurmasa da Los Angeles te FIFA 13’ özel düzenlenen E3 Expo konferasından yapılan açıklamalara göre, oyunda Çek Ligi, Türkiye Ligi ve Suudi Arabistan Ligi yer alacak. Sadece Galatasaray’ın yer aldığı FIFA 12’den Çek ligi lisans problemi, Türk ligi […]

29.04.2012 | mrcappola

PES 2013’ün duyurulması, videoları derken şimdi de FIFA 13 cephesinden bilgiler geldi. Electronic Arts FIFA 13’ü resmi olarak duyurmasa da Los Angeles te FIFA 13’ özel düzenlenen E3 Expo konferasından yapılan açıklamalara göre, oyunda Çek Ligi, Türkiye Ligi ve Suudi Arabistan Ligi yer alacak.

Sadece Galatasaray’ın yer aldığı FIFA 12’den Çek ligi lisans problemi, Türk ligi de yaşanan skandallardan dolayı çıkarılmıştı. Şimdi gelen bilgilere göre ise FIFA 13 üç yeni ligi, yani Çek ve Türkiye Ligi dışında Suudi Arabistan ligini de içerecek. Üç yeni lig dışında FIFA 13’ün oynanış ve görünüş açısından da daha gerçekçi bir oyun olacağı , oynanış açısından güçlendirmelerin yer alacağı ve yeni modlar ekleneceği de belirtiliyor.

Andrew Wilson, konferansta taktiksel defans sisteminin yer alacağı FIFA 13’ün, Playstation 3 sürümü Move’u, Xbox 360 sürümünün de Kinect’i destekleyeceğini de açıkladı. Ayrıca gelen resmi duyuruya göre EA Sports, Leyton Orient futbol takımıyla dış saha formasında FIFA 13 logo reklamı için anlaşmış.

Şu sıralar FIFA forumunda Fifa 2013’de Türkiye Ligi’nin olması ile ilgili oylama yapılıyor. Oy vermek isterseniz ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.