-->
FIFA 12’nin Dijital Genişleme Paketi UEFA EURO 2012 Bugünden İtibaren İndirilebilecek

Oyuncular Gerçek Maç Fikstürünü ve Turnuvada Meydana Gelen Olayları Oyunda Tekrarlayabilecekler Electronic Arts bugün EA SPORTS™ UEFA EURO 2012™’nin PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi veya PC’de EA SPORTS FIFA 12 sahipleri için ücretli indirilebilir genişleme paketini satışa sunduğunu duyurdu. 8 Haziran’da Polonya ve Ukrayna’da başlayacak 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının […]

24.04.2012 | mrcappola

Oyuncular Gerçek Maç Fikstürünü ve Turnuvada Meydana Gelen Olayları Oyunda Tekrarlayabilecekler


Electronic Arts bugün EA SPORTS UEFA EURO 2012™’nin PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi veya PC’de EA SPORTS FIFA 12 sahipleri için ücretli indirilebilir genişleme paketini satışa sunduğunu duyurdu.

8 Haziran’da Polonya ve Ukrayna’da başlayacak 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının resmi lisanslı tek video oyunu olan EA SPORTS UEFA EURO 2012 dünyanın en önemli ve en çok seyredilen spor etkinliklerinden biri olan bu turnuvanın tüm dram ve heyecanını evlerinize taşıyacak. Oyuncular UEFA EURO 2012 turnuvasında tuttukları Avrupa ülkesiyle rakiplerine karşı mücadele edecek, grup aşamalarına katılacak, oradan eleme turlarına geçecek ve son olarak da UEFA EURO 2012 şampiyonluk kupasını kazanmaya çalışacaklar.

EA SPORTS bugün ayrıca PlayStation®3 ve Xbox 360®’ta dünyanın en iyi UEFA EURO 2012 oyuncularını belirlemeyle ilgili planlarını da açıkladı. Her iki konsolda da en iyi iki oyuncu online eleme maçları yoluyla belirlenecek. Bu oyuncular şampiyonluk final maçını Ukrayna’nın Kiev şehrindeki Olympic Stadium’da, aynı sahada UEFA EURO 2012 şampiyonluğu için sahaya çıkacak futbolculardan saatler önce yapacaklar. Turnuva ile ilgili ayrıntılar www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament adresinden öğrenebilirsiniz.

EA SPORTS ve Coca-Cola Zero™ işbirliğiyle hazırlanan online servis sayesinde UEFA EURO 2012 eleme turlarındaki ve turnuvadaki gerçek hikayeler oyuna aktarılacak ve oyuncular gerçek maçlara dayanan mücadelelerdeki dramatik anlarını tekrar yaşayabilecekler. Oyuncular http://www.facebook.com/easportsfifa adresindeki EA SPORTS futbol topluluğunu ziyaret ederek tekrarlamak istedikleri maçları oylayabilecekler. En çok oy alan maçlar 27 Nisan – 5 Temmuz tarihleri arasında haftalık olarak oyuna eklenecek. Bu maçlar sayesinde oyuncular deneyim puanları kazanabilecek ve EA SPORTS Football Club profillerinin seviyesini yükseltebilecekler.

UEFA EURO 2012 ayrıca oyunculara diğer Avrupa ülkeleriyle yarışmak üzere kendi takımlarını oluşturma, yönetme ve maçlara katılma şansını veren Expedition isminde yeni bir mod da içeriyor. Oyuncular takımlarını kaptanlık etmesi için Avrupa’da en çok sevdikleri oyuncuyu seçebilecek veya FIFA 12 Virtual Pro oyuncularını kullanabilecekler, yendikleri ülkelerden oyuncu alarak takımlarını güçlendirebilecek, Avrupa’nın en iyisi olmak için 53 ülkeyi de yenmeye çalışacakları uzun bir yolculuğa çıkabilecekler.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.