-->
FIFA 12′nin 24.Haftasında Atılan En İyi Goller

EA Sports, FIFA 12’nin 24.haftasında atılan en güzel gollerin videosunu yayınladı. Her hafta birbirinden şık golleri gördüğümüz video, bu kez geçtiğimiz gün gerçekleşen Real Madrid vs Barcelona maçına ithaf edilerek, FIFA 12’de bu hafta Barcelona veya Real Madrid tarafından atılmış en güzel gollere yer verildi. İşte FIFA 12’nin 24.haftasında atılan El Classico’nun en güzel FIFA […]

24.04.2012 | mrcappola

EA Sports, FIFA 12’nin 24.haftasında atılan en güzel gollerin videosunu yayınladı. Her hafta birbirinden şık golleri gördüğümüz video, bu kez geçtiğimiz gün gerçekleşen Real Madrid vs Barcelona maçına ithaf edilerek, FIFA 12’de bu hafta Barcelona veya Real Madrid tarafından atılmış en güzel gollere yer verildi.

İşte FIFA 12’nin 24.haftasında atılan El Classico’nun en güzel FIFA 12 golleri:

 



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!