-->
Dragon’s Dogma’nın Yeni Oynanış Videosu + Demosu Çıktı!

Sony Japonya tarafından Capcom’un açık dünya oynanışa sahip aksiyon-RPG oyunu Dragon’s Dogma için yeni oynanış videosu yayınlandı. Ayrıca oyunun demosu Xbox Live Marketplace’de Gold üyeleri için indirmeye sunuldu. Amerika PSN’de de yayınlanan Avrupa PSN’de ise PS3 içinde bugün içinde yayınlanacak demo 1.5 GB boyutunda. Dragon’s Dogma’nın demo sürümünde iki farklı sınıf ve bölüm yer alıyor. […]

25.04.2012 | ulasufuk

Sony Japonya tarafından Capcom’un açık dünya oynanışa sahip aksiyon-RPG oyunu Dragon’s Dogma için yeni oynanış videosu yayınlandı.

Ayrıca oyunun demosu Xbox Live Marketplace’de Gold üyeleri için indirmeye sunuldu. Amerika PSN’de de yayınlanan Avrupa PSN’de ise PS3 içinde bugün içinde yayınlanacak demo 1.5 GB boyutunda. Dragon’s Dogma’nın demo sürümünde iki farklı sınıf ve bölüm yer alıyor.

Yayınlanan videoda oyundaki dövüş,ilerleme dinamikleri ve diyalog yapısında yer verilmiş.İşte Dragon’s Dogma’nın yeni oynanış videosu:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!