-->
Diablo III’ün Tanıtım Bülteni

Diablo® III, Diablo serisinin gerçek bir devam oyunu olarak, saf aksiyon rol-yapma oyunu olarak geliştiriliyor. Oyuncular her biri kendine has büyülere ve yeteneklere sahip olan beş farklı sınıf (barbarian, witch doctor, wizard, monk veya demon hunter) arasından erkek veya kadın kahramanlarını yaratacaklar. Bu kahramanlar birbirinden farklı ortamlarda macera peşinde koşar, destansı bir hikayeyi ortaya çıkarır […]

06.04.2012 | ulasufuk

Diablo® III, Diablo serisinin gerçek bir devam oyunu olarak, saf aksiyon rol-yapma oyunu olarak geliştiriliyor. Oyuncular her biri kendine has büyülere ve yeteneklere sahip olan beş farklı sınıf (barbarian, witch doctor, wizard, monk veya demon hunter) arasından erkek veya kadın kahramanlarını yaratacaklar. Bu kahramanlar birbirinden farklı ortamlarda macera peşinde koşar, destansı bir hikayeyi ortaya çıkarır ve birbirinden zorlu yaratıklarla savaşırken deneyim kazanacak ve inanılmaz güçteki eşyalara ve yeteneklere sahip olabilecekler.

Oyun bir karanlık fantazi dünyası olan Sanctuary’de geçiyor. Burada yaşayan çoğu kişinin haberi olmasa da Sanctuary, yirmi yıl kadar önce birkaç cesur ve güçlü kahraman tarafından şeytani güçlerin elinden kurtarılmıştı. Burning Hell ordularıyla yüzleşen ve hayatta kalabilecek kadar şanslı olan bu savaşçıların çoğu, yaşadıkları deneyim sonucunda akıllarını kaybetmişti. Diğerleri ise bu uğursuz hatıraları derinlere gömmüş, yaşadıkları korkuları zihinlerinin gerisine itmişti. Diablo III’te oyuncular şeytanın farklı biçimleriyle yüzleşmek için Sanctuary’e dönecekler.

Diablo III kullanımı kolay arayüzü, yüksek tempolu aksiyonu ve Diablo oyuncularının hayranı olduğu oyun tarzını koruyor. Ayrıca Diablo türü aksiyon-RYO deneyimini yeni bir seviyeye taşıyacak yepyeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

  • Seçebileceğiniz beş farklı, güçlü karakter sınıfı: barbarian, witch doctor, wizard, monk ve demon hunter
  • Göz alıcı görsel efektlerle zenginleştirilmiş, 3D grafikler ve fizik motoru
  • Sanctuary dünyasındaki bölgelerde çok sayıda kapalı ve açık mekan
  • Tehlikeli tuzaklar ve engeller, yok edilebilir öğelerle dolu interaktif ortamlar
  • Sonu olmayan, dinamik oynanış sunan rasgele yaratılmış dünyalar ve senaryolu olaylar
  • Birbirinden farklı saldırı şekillerine ve davranışlara sahip olan çok sayıda şeytani yaratık
  • Gerçek bir aksiyon RYO deneyimi için yeni görev sistemi ve karakter kişiselleştirme seçenekleri
  • Oyuncular yeteneklerinin görünümünü ve işlevlerini değiştirmek için kullanabilecekleri yeni rün taşı eşyaları
  • Battle.net üzerinden işbirliği ve rekabet oyunlarını destekleyen çokluoyuncu işlevi
  • Dört farklı zorlu seviyesi: Normal, Nightmare, Hell ve Inferno. Zorluk seviyesi arttıkça daha güçlü zırhlar, silahlar ve rün taşları ile karşılaşacaksınız
  • Karakterlerinin kalıcı olarak ölmesi tehlikesinin heyecanını yaşamak isteyen oyuncular için Hardcore modu


Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.