-->
Diablo® III Ön Siparişe Açıldı!

Bekleyiş sona eriyor! 15 Mayıs’ta çıkacak olan Diablo III, 110’TL’lik muhteşem fiyatı ile ön siparişe açıldı Diablo III’ün ayak sesleri netleşti. Büyük çıkışa sayılı günler kala Diablo III’ün üzerindeki gizem kalkıyor ve detaylar tek tek gün yüzüne çıkıyor. Bu heyecanlı ve uzun bekleyişe bir son vermek için Diablo III, Aral tarafından bugün www.aralgame.com adresinden muhteşem […]

06.04.2012 | ulasufuk

Bekleyiş sona eriyor! 15 Mayıs’ta çıkacak olan Diablo III, 110’TL’lik muhteşem fiyatı ile ön siparişe açıldı


Diablo III’ün ayak sesleri netleşti. Büyük çıkışa sayılı günler kala Diablo III’ün üzerindeki gizem kalkıyor ve detaylar tek tek gün yüzüne çıkıyor. Bu heyecanlı ve uzun bekleyişe bir son vermek için Diablo III, Aral tarafından bugün www.aralgame.com adresinden muhteşem fiyatı ile ön siparişe açıldı.

Mayıs ayında piyasada olacak Diablo III, aksiyon ve maceraya susamış oyuncular için normal ve collectors paket seçenekleri ile sahneye çıkıyor. Bu yılın en fazla beklenen oyunları arasında gösterilen Diablo III’e özel olarak yapılacak olan ön sipariş çalışmasında, oyuncular sadece normal versiyonunu temin edebilecek.  Koleksiyon tutkunları için ise üretilen Collectors versiyonu oyuna özel yapılacak olan gece satışında piyasaya sürülecek.

Geliştirme ekibinin yıllar süren çalışmaları ve dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce oyuncunun aylar süren beta testleri sonucunda ortaya çıkan Diablo III, oyunculara muhteşem bir aksiyon-RYO deneyimi sunmak için geliyor. Bu benzersiz deneyimde yerinizi almak için ön siparişin yapılacağı www.aralgame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diablo III için özel olarak organize edilecek gece satışı detayları ise ilerleyen günlerde oyunseverlerle paylaşılacak.

Diablo III hakkında daha fazla bilgi almak ve gelişmeleri takip etmek için lütfen  http://www.facebook.com/aralgame adresini beğenebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!