-->
Dark Souls, PC İçin Resmi Olarak Duyuruldu + Çıkış Tarihi + Tanıtım Videosu

PC oyuncularının başlattığı imza kampanyası olumlu sonuç verdi ve Dark Souls artık resmi olarak PC için duyuruldu.Geçtiğimiz yıl PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapan, Dark Souls’un yapımcılığını From Software, yayıncılığını da Namco Bandai üstleniyor. Global Gamers Day açılışı sırasında yayıncı Namco Bandai, Dark Souls: Prepare to Die Edition’ın 24 Ağustos’ta digital olarak satışa çıkacağını onayladı. Ayrıca From Software’s Yaratıcı […]

12.04.2012 | mrcappola

PC oyuncularının başlattığı imza kampanyası olumlu sonuç verdi ve Dark Souls artık resmi olarak PC için duyuruldu.Geçtiğimiz yıl PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapan, Dark Souls’un yapımcılığını From Software, yayıncılığını da Namco Bandai üstleniyor.

Global Gamers Day açılışı sırasında yayıncı Namco Bandai, Dark Souls: Prepare to Die Edition’ın 24 Ağustos’ta digital olarak satışa çıkacağını onayladı. Ayrıca From Software’s Yaratıcı Yönetmeni Hidetaka Miyazaki’de oyunu ve çıkış tarihini doğruladı.

Geçtiğimiz günlerde de Alman oyun dergisi PC Action’ın yeni sayısında oyunun bu yıl PC’ler için çıkışını yapacağı açıklanarak dergi tarafından PC için duyurulmuş ve oyunun PC sürümünden ilk dergi taramaları gelmişti.Alman oyun dergisi PC Action’da Prepare to Die Edition adı altında satışa çıkacağı netleşen oyunun tanıtım videosu da yayınlandı.

PC için daha geniş bir içerikle sunulacak oyunun önemli otoritelerden aldığı inceleme puanlarına da yer verilen tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!