-->
Crytek’in Gelecek Nesli PC Olacak!

Crytek oyunlarının genel menajeri Nick Button-Brown CVG’ye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.Nick Button-Brown yeni nesil konsolların yerine PC’yi önde görüyor. Açıklamasında “Bizim gelecek neslimiz PC ve bu platform şimdiden gelecek nesil konsollarının çok daha ötesinde” dedi.PC’ye övgü dolu sözler söyleyen Nick Button-Brown, bu platforma da gereken önemi vereceklerini açıkladı. PC platformunun oyun motorlarının gelişmesine büyük […]

04.04.2012 | mrcappola

Crytek oyunlarının genel menajeri Nick Button-Brown CVG’ye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.Nick Button-Brown yeni nesil konsolların yerine PC’yi önde görüyor.

Açıklamasında “Bizim gelecek neslimiz PC ve bu platform şimdiden gelecek nesil konsollarının çok daha ötesinde” dedi.PC’ye övgü dolu sözler söyleyen Nick Button-Brown, bu platforma da gereken önemi vereceklerini açıkladı.

PC platformunun oyun motorlarının gelişmesine büyük katkıda bulunduğunu, hatta DirectX 11 ile birlikte Crysis 2’deki gelişimin çok büyük olduğunu belirtti.Yeni planlarının PC sistemleri üzerine kurulu olduğunu ve gelecek nesil için yaptıkları hazırlıklarda PC’nin sınırlarını zorladıklarını,çok da iyi göründüğünü de sözlerine ekledi.Ayrıca Brown,CryEngine 3’ün hala mükemmel grafikler sunduğunu, fakat PC’ler için bir sonraki nesil teknolojilerinin, gelecek nesil konsollarına oranla bir hayli ileride olduğunu söyleyerek PC oyuncularını sevindirecek cinsten açıklamalarda bulunmuş.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!