-->
Crytek,2013’ün İlk Büyük Shooter Oyunu Crysis 3’ü Duyurdu

New York’taki ‘Özgürlük Kubbesi’nde, Yedi Harika Diye Bilinen Bölgelerde Savaşacak, Uzaylı Teknolojisinin Ürünü Silahlar Kullanacaksınız Av, avcı oluyor! Electronic Arts Inc. ve ödüllü geliştirici Crytek GmbH bugün 2013’in en büyük shooter deneyimlerinden biri olacak Crysis® 3’ü duyurdu. Crytek’in CryENGINE® motorunu kullanan Crysis 3 benzersiz görselleri ve dinamik shooter oynanışı ile çıtayı iyice yükseltiyor. ‘Prophet’ rolünde oynayacak […]

17.04.2012 | mrcappola

New York’taki ‘Özgürlük Kubbesi’nde, Yedi Harika Diye Bilinen Bölgelerde Savaşacak, Uzaylı Teknolojisinin Ürünü Silahlar Kullanacaksınız

Av, avcı oluyor! Electronic Arts Inc. ve ödüllü geliştirici Crytek GmbH bugün 2013’in en büyük shooter deneyimlerinden biri olacak Crysis® 3’ü duyurdu. Crytek’in CryENGINE® motorunu kullanan Crysis 3 benzersiz görselleri ve dinamik shooter oynanışı ile çıtayı iyice yükseltiyor. ‘Prophet’ rolünde oynayacak oyuncular New York’a döndüklerinde şehrin Cell Corporation tarafından yaratılan bir Nanokubbe ile kaplı olduğunu görecekler. New York City Özgürlük Kubbesi içinde devasa ağaçlar, sık bataklıklar ve azgın nehirler bulunan gerçek bir yağmur ormanı. Özgürlük Kubbesinde bulunan yedi farklı ve birbirinden tehlikeli ortama Yedi Harika ismi verilmiş. Bu tehlikeli yenidünyada hayatta kalmak için ileri teknolojiler ve taktikler gerekiyor. Prophet ölümcül yayı, geliştirilmiş Nanogiysisi ve sahip olduğu uzaylı teknolojileri sayesinde gezegenin en ölümcül avcısı haline gelecek.

Crysis 3’ün shooter hayranlarının bayılacağı bir karışım olduğunu, oyuncuların sandbox oynanışı, gelişmiş çatışmalar, son teknoloji ürünü insan ve uzaylı silahları deneyim edebileceğini belirten Crytek CEO’su Cevat Yerli,  “En yeni CryENGINE teknolojisini daha da üst seviyeye taşıyarak oyunculara etkileyici görsellerle dolu bir oyun deneyimi yaşatacak yedi farklı tema sunuyoruz. Oyuncuların oyunla buluşacakları günü heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Yıl 2047. Prophet Cell Corporation’ın karantinadaki Nanokubbeleri inşa etmesinin ardındaki gerçeği ortaya çıkardıktan sonra bir intikam görevine girişir. Halka bu devasa yapıların nüfusu korumak ve metropolleri Ceph güçlerinden temizlemek için yapıldığı söylenmiştir. Ama Nanokubbeler gerçekte CELL’in dünya hakimiyetini ele geçirme yolunda toprak ve teknoloji kazanma girişimidir. Her köşe başında cirit atan uzaylı Ceph’ler ve saldırıya geçmiş olan insanlarla dolu bu dünyada, intikam yoluna çıkan hiç kimse güvende değildir. Prophet’in sorumluları cezalandırma amacıyla çıktığı görevde herkes birer hedeftir.

Crytek tarafından geliştirilen ve son teknoloji ürünü CryENGINE motorunu kullanan Crysis 3, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 2013 ilkbahar aylarında piyasaya çıkacak. Crysis 3 hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.crysis.ea.com adresini ziyaret edin, en yeni haberleri www.facebook.com/aralgame Facebook veya www.twitter.com/aralgame Twitter® adreslerinden alabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!