-->
Crysis 3 Geliyor mu?

Popüler oyun dergilerinden Game Reactor’ün yeni sayısının kapak resmi oyun dünyasını heyecanlandırdı. Derginin aksiyon dolu bir devam oyunundan söz etmesi de cabası. Game Reactor’ün İsveç’de yayınlanan baskısında Crysis 3’ün geldiğine yönelik ipuçları var.Ne olduğu kesin olarak bilinmese de, kapak tasarımında sol üst köşede Crysis ile bütünleşmiş altıgen desenler görülüyor. Bunun Nano Suit’in akıllara kazınmış kaplaması olabileceği […]

13.04.2012 | mrcappola

Popüler oyun dergilerinden Game Reactor’ün yeni sayısının kapak resmi oyun dünyasını heyecanlandırdı.

Derginin aksiyon dolu bir devam oyunundan söz etmesi de cabası. Game Reactor’ün İsveç’de yayınlanan baskısında Crysis 3’ün geldiğine yönelik ipuçları var.Ne olduğu kesin olarak bilinmese de, kapak tasarımında sol üst köşede Crysis ile bütünleşmiş altıgen desenler görülüyor. Bunun Nano Suit’in akıllara kazınmış kaplaması olabileceği söylenmiş ve Crysis 3 hakkında tahmin yürütülmüş. Ayrıca dergide net görünmeyen ağaçlarla çevrili resim ise New York’un saldırıdan sonraki yıkılmış hali olabilir, henüz net olmasa da iddialar bu yönde. Ancak bu kapaktaki oyun Crysis 3 olmasa bile, Crysis 3’ün geleceğini biliyoruz.

Bir gelişmede NeoGAF’ta yayınlanan bir post tan geldi. xbigygames.com’dan alınmış Pranay_ adlı üyenin gönderdiği bir resim heyecan yarattı.Onlarda bu resmi EA Origin üzerinde “crysis 3 limited edition download origin” şeklinde bir arama yaparken görmüşler.Resimde Crysis 3’ün kutu resmi ve Xbox, PC ve Direct Download seçenekleri yer alıyor.

Son olarakta Crytek tarafında ise stüdyo Nisan ayında dev bir duyuru yapacağı konusuyla ilgili ipuçları vermişti.Şimdi de Crysis markasının resmi Twitter hesabında paylaşılan yazıda, 16 Nisan’da Crytek’in bazı bilgiler paylaşacağı belirtildi.Sanıyorum bu haberden sonra 16 Nisan’da resmi Crysis 3 duyurusunu bekleyebiliriz.

Siz ne dersiniz , 16 Nisan’da Crysis 3 duyurusu ile karşılaşır mıyız?

 

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz