-->
Assasin’s Creed III’ün Yapımında Kızılderili Danışmanla Çalışılıyor!

Ubisoft’un PS3,Xbox 360,PC ve Wii U platformları için 30 Ekim’de piyasalara sunmaya hazırlandığı Assasin’s Creed III’ü sanırım hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz. Bildiğiniz gibi oyundaki ana karakterimiz olan Connor’ın kızıldereli olduğu açıklanmıştı.Şimdi de Alex Hutchinson, 3 yıldır geliştirilen oyunun yapımını çok ciddiye aldıklarını ve bu sebeple bütün ayrıntıları titizlikle işlediklerini belirtti.Bunun içinde kızıldereli bir danışmanla çalıştıklarını açıklayan […]

01.04.2012 | ulasufuk

Ubisoft’un PS3,Xbox 360,PC ve Wii U platformları için 30 Ekim’de piyasalara sunmaya hazırlandığı Assasin’s Creed III’ü sanırım hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bildiğiniz gibi oyundaki ana karakterimiz olan Connor’ın kızıldereli olduğu açıklanmıştı.Şimdi de Alex Hutchinson, 3 yıldır geliştirilen oyunun yapımını çok ciddiye aldıklarını ve bu sebeple bütün ayrıntıları titizlikle işlediklerini belirtti.Bunun içinde kızıldereli bir danışmanla çalıştıklarını açıklayan Alex Hutchinson bunun yanı sıra Connor’ı seslendiren kişinin bir Amerikan yerlisi olduğunu da sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!