-->
Asıl Yarış, Şimdi Başlıyor

MotorStorm’da sadece bir dakika içinde pek çok şey olabilir Sony, temposu bir hayli yüksek yarış oyunu MotorStorm: RC’deki en son genişleme paketinin çıkışını duyurarak, her saniye yeni bir MotorStorm: RC meydan okumasının başladığını açıkladı. (30.04.2012 – İstanbul) Sony, eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan, yüksek tempolu yarış oyunu MotorStorm: RC’nin, oyunculara PSN üzerinde bugüne kadar hiç olmadığı kadar hızlı […]

30.04.2012 | ulasufuk

MotorStorm’da sadece bir dakika içinde pek çok şey olabilir

Sony, temposu bir hayli yüksek yarış oyunu MotorStorm: RC’deki en son genişleme paketinin çıkışını duyurarak, her saniye yeni bir MotorStorm: RC meydan okumasının başladığını açıkladı.

(30.04.2012 – İstanbul) Sony, eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan, yüksek tempolu yarış oyunu MotorStorm: RC’nin, oyunculara PSN üzerinde bugüne kadar hiç olmadığı kadar hızlı arkadaş edinme, yeni meydan okumalarla başa çıkma ve ödül toplama fırsatı sunuyor

PlayStation®3 (PS®3) ve PlayStation®Vita (PS®Vita) platformlarında mevcut olan ve bu yılın başlarında Avrupa ve Kuzey Amerika’da piyasaya sürülmesinden bu yana muazzam bir başarı elde eden MotorStorm: RC ile ilgili olarak Sony’nin açıkladığı istatistikler:

  • Her saniye, dünyanın herhangi bir yerinde yeni bir MotorStorm: RC etkinliği başlıyor.
  • Dakikada 19 adet MotorStorm: RC indiriliyor.
  • Dakikada en az iki yeni PSN arkadaşlığı başlıyor ve iki yeni meydan okuma gönderiliyor.
  • Prestijli “Lunatics Unite” Platin Ödül’ü kazanmak için uğraş veren MotorStorm: RC oyuncularına her 60 saniyede sekiz adet PlayStation® Ödülü veriliyor.

Karnaval alanında kozlarınızı paylaşmaya hazır mısınız?

Evolution Studios ekibi tarafından geliştirilen MotorStorm: RC’nin gördüğü yoğun ilgiyi gözler önüne seren bu etkileyici istatistikler aynı zamanda Carnival Genişleme Paketi’nin PlayStation®Store’da piyasaya sürülüşünü de müjdeliyor. Oyuncular, rekabeti bir üst düzeye taşırken, çalışma saatlerinin sonrasında karnaval alanında zafer için kozlarını paylaşmanın keyfini sürüyor. Oyuncular, altı yeni yarış pistindeki tümü yeni 24 etkinlik ile bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük MotorStorm: RC Festivali’nde şampiyonluğa giden yolda her etkinlikte PlayStation® Ödülleri ve üç madalyalı istatistikler için kıyasıya mücadele ediyor.

Tek bir oyun ile hem PS®3 hem PS®Vita üzerinde eşsiz oyun deneyimi

MotorStorm: RC’nin platformlar arası oynanabilirlik özelliği, hayranların tek bir oyun satın alarak, hem PS®3 hem de PS®Vita üzerinde oyun deneyiminin tadını çıkarabilecekleri anlamına geliyor. Bu çok platformlu model, kullanıcılara PS®Vita ile hareket halindeyken veya evde PS®3’lerini kullanarak kaydettikleri verileri senkronize etme imkanını sunan Sony’nin yenilikçi Cross Play özelliğini tamamlıyor. Konsoldan konsola kusursuz dönüşüm için PS®3’teki oyun verileri dönüştürülerek, PS®Vita’ya indirilebiliyor. Platformlar arası oynanabilirlik aynı zamanda oyunculara konsol tabanlı çok oyunculu oyunlara PS®Vita üzerinden katılma imkanı da sağlıyor. PS®Vita’nın 3G modeline sahip oyuncular ise her zaman, her yerden kesintisiz oyun oynamanın keyfine varıyor.

Daha fazla bilgi için lütfen http://tr.playstation.com adresini ziyaret ediniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!