-->
Yeni Dirt® Showdown™ Fragmanı İle Yıkım İştahınızı Kabartın

Arabaları, kamyonları, kamyonetleri ve hatta cenaze arabalarını çarpıştırmaya hazırlanın; Codemasters® bugün “Massive Damage“ videosunu yayınladı. Ödüllü DiRT off-road yarış serinin aksiyon dolu yeni oyunu DiRT Showdown 2012 Mayıs ayında Microsoft® Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için çıkacak. ‘Massive Damage’ videosu oyunun halen yapım aşamasında olan oynanış kısımlarından görüntüler içeriyor ve DiRT Showdown’ın yıkıma odaklanmış oyun […]

14.03.2012 | mrcappola

Arabaları, kamyonları, kamyonetleri ve hatta cenaze arabalarını çarpıştırmaya hazırlanın; Codemasters® bugün “Massive Damage“ videosunu yayınladı. Ödüllü DiRT off-road yarış serinin aksiyon dolu yeni oyunu DiRT Showdown 2012 Mayıs ayında Microsoft® Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için çıkacak.

‘Massive Damage’ videosu oyunun halen yapım aşamasında olan oynanış kısımlarından görüntüler içeriyor ve DiRT Showdown’ın yıkıma odaklanmış oyun modlarını gözler önüne seriyor. Çarpışan arabalarla dolu Rampage modunda sekiz yarışçı, arabalara özel gladyatör arenasında hiçbir kurala bağlı olmaksızın rakiplerinin araçlarına yıkıcı biçimlerde çarparak onları yarış dışı bırakmaya çalışacaklar. DiRT Showdown’ın Knock Out modunda ise sürücüler arabalarını silah olarak kullanacak ve bu kaotik kapışmada rakiplerini platformdan aşağı düşürmeye çalışacaklar. Düşen arabalar karmaşaya katılmak için rampalardan tırmanarak tekrar platforma dönebilecek ve oyuncular rakip düşürmek, vurmak ve arenada tek başına kalmak gibi başarılardan puan kazanacaklar.

DiRT Showdown oyuncuları rekabet ve çarpışmalarla dolu yarışların içine sokacak ve motorize karmaşayla dolu ‘Showdown’ finallerine ulaşmak için yarışmalarını sağlayacak. Oyuncular San Francisco’dan Miami’ye, Londra’dan Tokyo’ya rakiplerine üstünlük sağlayacak ve süperstarlığa giden yolda seyircilerin desteğini alacaklar. Her mekandaki havai fişek gösterileri, lazerler ve tezahüratlarıyla etrafı inleten binlerce seyirci, sahneye çıkacak olan oyuncular için müthiş bir spor eğlencesi atmosferi yaratacak. Oyuncular dört şampiyonaya yayılmış 50 farklı etkinlikte gündüz ve geceleri, güneş, kar ve yağmurlu hava koşullarında mücadele edecekler.

DiRT Showdown’ın heyecan dolu aksiyon yarışları üç ana kategoride toplanıyor. Racing etkinliklerinde oyuncular nitrolarını kullanarak rakiplerinin yanından hızla geçecek ve rampalar, keskin virajlar ve engellerle dolu parkurlarla başa çıkmaya çalışacaklar. Oyuncular Demolition Derby temalı etkinliklerde zafere ulaşmak için diğer araçlara acımasızca çarparken oyun tarihinin en gelişmiş araç zarar motorlarından biri de gözler önüne serilecek. Son olarak da Hoonigan etkinliklerinde oyuncular her oyuncuya hitap edecek erişilebilir kontroller sayesinde seyircileri coşturacak birbirinden heyecanlı hareketler yapabilecek ve bir serbest sürüş kahramanı haline gelebilecekler.

 

DiRT Showdown Codemasters’ın insanları en çok birbirine bağladığı oyunu olacak – bölünmüş ekran çokluoyuncu, sekiz kişilik online yarışlar, online ve offline hızlı parti oyunları ve YouTube entegrasyonu standart olarak gelen özelliklerden birkaçı. Oyuncular ayrıca ‘Showdown Challenges’ sayesinde arkadaşlarıyla, arkadaşları online olmasa da  yarışabilecekler.

Ödüllü EGO Oyun Teknolojisi Platformu’nın güç verdiği DiRT Showdown Microsoft® Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için 2012 Mayıs ayında piyasaya çıkacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!