-->
Xbox’a AAAA Kalitesinde Büyük Bir Oyun Geliyor!

Microsoft’un yayınladığı yeni bir iş ilanı, oyun dünyasını çok heyecanlandırdı. Microsoft, AAAA kalitesinde büyük bir oyun projesi için geçen hafta yeni bir ilan verdi.Firma bu yapım için yeni 1.parti hedeflerine sunan AAAA deneyim yaratan ve teslimat sahibi olacak dünya çapında bir takım yol ve geliştirmek için dinamik,deneyimli ve daha önemlisi biz oyunseverlere eğlenceli bir oyun […]

16.03.2012 | mrcappola

Microsoft’un yayınladığı yeni bir iş ilanı, oyun dünyasını çok heyecanlandırdı.

Microsoft, AAAA kalitesinde büyük bir oyun projesi için geçen hafta yeni bir ilan verdi.Firma bu yapım için yeni 1.parti hedeflerine sunan AAAA deneyim yaratan ve teslimat sahibi olacak dünya çapında bir takım yol ve geliştirmek için dinamik,deneyimli ve daha önemlisi biz oyunseverlere eğlenceli bir oyun deneyimi yaratacak bir yapımcı arıyor.Microsoft’un yayınladığı ilana  buraya tıklayarak bakabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!