-->
Uncharted 3’ün Co-op Shade Survival Mode DLC’sinin Çıkış Tarihi,Fiyatı ve Videosu

Geçtiğimiz ay Uncharted 3 için duyurulan co-op modu için video yayınlandı.Uncharted 3’ün yeni DLC’si Co-op Shade Survival Mode’un yayınlanan videosu ile birlikte çıkış tarihi ve fiyatı da açıklandı.Bu arada Naughty Dog’un Uncharted 3 için farklı DLC’lerin önümüzdeki aylarda geleceğini belirttiğini de söylemeden geçmeyelim. Shade Survival Mode’a yeniden dönecek olursak oyuna co-op modunu ekleyecek DLC, 13 […]

09.03.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz ay Uncharted 3 için duyurulan co-op modu için video yayınlandı.Uncharted 3’ün yeni DLC’si Co-op Shade Survival Mode’un yayınlanan videosu ile birlikte çıkış tarihi ve fiyatı da açıklandı.Bu arada Naughty Dog’un Uncharted 3 için farklı DLC’lerin önümüzdeki aylarda geleceğini belirttiğini de söylemeden geçmeyelim.

Shade Survival Mode’a yeniden dönecek olursak oyuna co-op modunu ekleyecek DLC, 13 Mart’ta 5.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Fortune Hunters’ Club üyelerine ücretsiz olacak DLC için yayınlanan oyun içi videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!