-->
Syndicate Oyun İnceleme

Gelelim Syndicate grafik olarak bizlere neler sunuyor. Oyun 2069 yılında geçtiğinden dolayı oyun boyunca bol bol metalik mekanlar kullanılmış. Bol ışıklı animasyonlar, her yerden akan data ekranları görüyorsunuz. Ancak bol aksiyonun içine öyle bir giriyorsunuz ki pek etraftaki grafiklere bakamıyorsunuz. Bu renk cümbüşü haricinde karakter modellemeleri olarak pek başarılı bir yapım olduğu söylenemez. Ayrıca yer […]

01.03.2012 | ulasufuk

Gelelim Syndicate grafik olarak bizlere neler sunuyor. Oyun 2069 yılında geçtiğinden dolayı oyun boyunca bol bol metalik mekanlar kullanılmış. Bol ışıklı animasyonlar, her yerden akan data ekranları görüyorsunuz. Ancak bol aksiyonun içine öyle bir giriyorsunuz ki pek etraftaki grafiklere bakamıyorsunuz. Bu renk cümbüşü haricinde karakter modellemeleri olarak pek başarılı bir yapım olduğu söylenemez. Ayrıca yer yer karşılaşılan ufak grafik hataları da göze takılıyor.

Ses ve müzik olarak ise oyunun genel havasını yansıtmada başarılı denilebilir. Karakter sesleri ve oyun boyunca çatışma anlarındaki efektler genel olarak başarılı. Ancak bazı silah seslerinin daha gerçeğe yakın olması oynanabilirliğe olumlu katkı yapabilirdi. Genele bakıldığında ise başarılı ses ve müziklere sahip olduğunu belirtmeliyim.
 

 
Oyunun bana kalırsa en keyifli yönü çok başarılı ve yenilikçi co-op modu. 4 kişiye kadar desteklenen co-op modunda özellikle daha önce görmediğimiz oynanış sistemleri mevcut. Diyelim ki ekip halinde ilerlerken ölümcül yara aldınız. İşte bu durumda oyun size biraz daha yaşam şansı veriyor. Harap ve beliniz bükülmüş halde yavaş yavaş yürüyebiliyorsunuz. Bu durumda eğer düşman çok yoğun şekilde hala size ateş etmiyorsa ekip arkadaşınızın yanına kadar gidebilirseniz iyileştirme yardımı ile tekrar hayata dönebiliyorsunuz. Bu oynanış gerçekten ilginç deneyim sağlıyor. Ayrıca düşmanla çatışırken ekip arkadaşınızı siper ederek ateş edebiliyorsunuz. Bütün bu özellikler göze alındığında co-op oynanış çok başarılı olmuş.
 

 
Syndicate’in genel değerlendirmesini yapacak olursak, oyun devrim niteliğinde bir oyun değil. Oyun dinamikleri ve genel hikaye olarak bir çok benzer oyun bulabilirsiniz. Ancak özellikle co-op oynanış modundaki başarısı ve fps severleri tatmin edecek oyun yapısı ile Syndicate alıp denenmesi gereken bir yapım olmuş…
 

   



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!