-->
Steam’de Portal 2 ve Total War: SHOGUN 2 İndirimleri

Valve’nin digital oyun platformu olan Steam’de “Hafta Ortası Çılgınlığı” adı altında kampanyaya giren iki oyun ilginizi çekebilir. Bu iki oyundan ilki Portal 2. Oyun şu an %50 indirim kapsamında $9.99 USD fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.Yine %50 indirimli olarak Portal 2 – Two Pack’i $17.49 USD’den ve Portal Bundle’ı $12.49 USD’den almanız mümkün. İkinci olaraksa Total […]

20.03.2012 | mrcappola

Valve’nin digital oyun platformu olan Steam’de “Hafta Ortası Çılgınlığı” adı altında kampanyaya giren iki oyun ilginizi çekebilir.

Bu iki oyundan ilki Portal 2. Oyun şu an %50 indirim kapsamında $9.99 USD fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.Yine %50 indirimli olarak Portal 2 – Two Pack’i $17.49 USD’den ve Portal Bundle’ı $12.49 USD’den almanız mümkün.

İkinci olaraksa Total War: SHOGUN 2. Oyun şu an %75 indirimli olarak $7.50 USD fiyat etiketiyle sizleri bekliyor.Yine Total War: SHOGUN 2 – Rise of the Samurai Campaign’i de %75 indirimli olarak $2.50 USD’den satışta.

Her iki kampanyanın da geçerlilik süresi 23 Mart.Eğer indirimler ilginizi çektiyse Portal 2 indirim sayfasına buradan, Total War: SHOGUN 2 indirim sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!