-->
Stan Lee, The Amazing Spiderman’de Oynanabilir Olacak

Spiderman, Iron Man, Thor, X-Men, Hulk ve Captain Amerika gibi birçok seriye imza atan Stan Lee ilk defa bir oyunda oynanabilir karakter olarak yer alacak.Bundan önce içinde bulunduğu bu serilerin oyun ve film projelerinde ufak roller alan Stan Lee’nin The Amazing SpiderMan’de oynanabilir olarak yer alacağı açıklandı. Beenox tarafından geliştirilen PC,PS3 ve Xbox 360 için 26 Haziran’da […]

02.03.2012 | ulasufuk

Spiderman, Iron Man, Thor, X-Men, Hulk ve Captain Amerika gibi birçok seriye imza atan Stan Lee ilk defa bir oyunda oynanabilir karakter olarak yer alacak.Bundan önce içinde bulunduğu bu serilerin oyun ve film projelerinde ufak roller alan Stan Lee’nin The Amazing SpiderMan’de oynanabilir olarak yer alacağı açıklandı.

Beenox tarafından geliştirilen PC,PS3 ve Xbox 360 için 26 Haziran’da piyasalarda olacak The Amazing SpiderMan için yayınlanan ekran görüntüsüne ve Stan Lee videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!