-->
Silent Hill: Book of Memories Ertelendi

Mart ayında 3 farklı Silent Hill yapımı raflarda olacak derken, daha önce bir çok kez ertelenen ve sonunda çıkış yapan Silent Hill HD Collection ve Silent Hill Downpour’dan sonra bir ertelemede geriye kalan Silent Hill: Book of Memories’e geldi. Vita için hazırlanan Silent Hill: Book of Memories’in ilk olarak Şubat’ta çıkacağı söylenmiş ve daha sonra çıkışı […]

25.03.2012 | mrcappola

Mart ayında 3 farklı Silent Hill yapımı raflarda olacak derken, daha önce bir çok kez ertelenen ve sonunda çıkış yapan Silent Hill HD Collection ve Silent Hill Downpour’dan sonra bir ertelemede geriye kalan Silent Hill: Book of Memories’e geldi.

Vita için hazırlanan Silent Hill: Book of Memories’in ilk olarak Şubat’ta çıkacağı söylenmiş ve daha sonra çıkışı Mart ayına alınmıştı. Şimdi de Konami oyunun çıkışının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Konami yeni bir çıkış tarihi vermezken, Amazon ve Gamefly’dan gelen bilgilere göre oyunun yeni çıkış tarihi 31 Mayıs. Umarız Konami’den daha erken bir tarih açıklanır veya bu tarih doğru ise başka bir erteleme haberi gelmez…



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!