-->
Rob Cooper: “Seriye Assassin’s Creed III İle Katılmak En Doğru Zaman”

30 Ekim’de Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkış yapacak Assassin’s Creed III için Ubisoft İngiltere yönetici direktörü Rob Cooper yeni açıklamalarda bulundu. Rob Cooper’ın yaptığı açıklamalara göre Assassin’s Creed serisini hiç görmemiş oyuncular Assassin’s Creed III’e dahil olabilecekler. Devamında da, seriye katılmak için en doğru zaman olduğunu ve Ubisoft’un bu oyunla beraber bir […]

09.03.2012 | mrcappola

30 Ekim’de Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkış yapacak Assassin’s Creed III için Ubisoft İngiltere yönetici direktörü Rob Cooper yeni açıklamalarda bulundu.

Rob Cooper’ın yaptığı açıklamalara göre Assassin’s Creed serisini hiç görmemiş oyuncular Assassin’s Creed III’e dahil olabilecekler. Devamında da, seriye katılmak için en doğru zaman olduğunu ve Ubisoft’un bu oyunla beraber bir çok oyuncuyu Assassin’s Creed evrenine dahil edeceğini belirtti.

Rob Cooper ,iddialı açıklamalarına yeni Assassin’s Creed oyununun Ubisoft tarihinin en büyük açılışına sahip oyunu olacağını ve yüksek satışlar elde edeceğini söyleyerek noktaladı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!