-->
Ridge Racer Vita’nın Çıkış Tarihi Açıklandı

Namco Bandai, PS Vita’nın ilk araba yarışı olacak Ridge Racer Vita’nın çıkış tarihini açıkladı. Ücretsiz DLC ile çıkış yapacağı açıklanan oyunun çıkış tarihi 13 Mart olarak duyuruldu.Oyunun kutulu sürümünde Gold Pass’ın kilidini açabilecek bir kod bulunacak.Ayrıca, 5 ekstra araç, 3 yeni pist ve yeni arka plan müzikleri sizin olacak.Oyunu digital olarak satın alanlara da Gold […]

06.03.2012 | mrcappola

Namco Bandai, PS Vita’nın ilk araba yarışı olacak Ridge Racer Vita’nın çıkış tarihini açıkladı.

Ücretsiz DLC ile çıkış yapacağı açıklanan oyunun çıkış tarihi 13 Mart olarak duyuruldu.Oyunun kutulu sürümünde Gold Pass’ın kilidini açabilecek bir kod bulunacak.Ayrıca, 5 ekstra araç, 3 yeni pist ve yeni arka plan müzikleri sizin olacak.Oyunu digital olarak satın alanlara da Gold Pass’ın sunulacağını belirtmeden geçmeyelim.

Ridge Racer Vita’yı perakende olarak almak $ 29,99, PlayStation Store’dan indirmek ise 24,99 $’a mal olacak.




Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!