-->
Origin Ailesine ‘SEGA,Team 17, Rebellion ve Kalypso’ Katıldı

SEGA, Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai’nin EA’nın digital satış paltformu Origin’de ön sipariş hizmetinin başladığını duyurdu. Buna ek olarak, Origin ailesine yeni firmalar da katıldı.Yukarıdaki duyurudan da anlaşılacağı üzere Electronic Arts, SEGA başta olmak üzere,Team 17, Rebellion ve Kalypso ile anlaşma imzaladı. Yakın zamanda Origin’de bu firmaların da oyunları satılmaya başlanacak […]

15.03.2012 | mrcappola

SEGA, Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai’nin EA’nın digital satış paltformu Origin’de ön sipariş hizmetinin başladığını duyurdu.

Buna ek olarak, Origin ailesine yeni firmalar da katıldı.Yukarıdaki duyurudan da anlaşılacağı üzere Electronic Arts, SEGA başta olmak üzere,Team 17, Rebellion ve Kalypso ile anlaşma imzaladı. Yakın zamanda Origin’de bu firmaların da oyunları satılmaya başlanacak ve bu firmalarla birlikte Origin platformunda yer alan firma sayısı 35’e ulaşmış oldu.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.