-->
Microsoft, 2012’nin Xbox 360 İçin En Büyük Yıl Olacağını Vaat Ediyor!

Microsoft’un  ilk parti küresel pazarlama direktörü Steve Beinner, 2011’in Xbox’ın en büyük yılı olduğunu açıklarken, “2011’in Xbox’ın  tarihindeki en iyi ve muhteşem yıl.Biz de bu başarıyı bu ivme üzerine inşa etmeye devam etmek istiyoruz” dedi. 2012 yılı içinde iddialı sözler sarfaden Beinner, “Şüphesiz , 2012’nin de daha büyük bir yıl olabileceğini söyleyebilirim ve hatta 2011 […]

06.03.2012 | mrcappola

Microsoft’un  ilk parti küresel pazarlama direktörü Steve Beinner, 2011’in Xbox’ın en büyük yılı olduğunu açıklarken, “2011’in Xbox’ın  tarihindeki en iyi ve muhteşem yıl.Biz de bu başarıyı bu ivme üzerine inşa etmeye devam etmek istiyoruz” dedi.

2012 yılı içinde iddialı sözler sarfaden Beinner, “Şüphesiz , 2012’nin de daha büyük bir yıl olabileceğini söyleyebilirim ve hatta 2011 den daha büyük bir yıl olacak “şeklinde açıklamada bulundu.

Beinner , devamında da Xbox 360’ın interaktif  ev eğlence kategorisinde de çok başarılı olacaklarını belirtti.Ellerinde stratejilerinin var olduğunu ve ivme üzerine inşa devam etmek istediklerini yineledi.Tüm bunların yanı sıra 2012’de Kinect ve Xbox Live’i geliştirmek için çalışacaklarıı belirtirken, bu yıl Xbox 360 için yeni bir exclusive yapımın olabileceği sinyallerini verdi.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!