-->
Max Payne 3’ün Multiplayer Modundan İlk Oynanış Videosu!

Rockstar Games, Max Payne 3 için ilk multiplayer tanıtım videosunu yayınladı. Max Payne 3’ün multiplayer oyun modu ile ilgili bilgiler ediniriken Bullet time uygulamasının oyuna geleceğini öğreniyoruz.Rockstar’ın Max Payne 3 için tasarladığı Bullet time uygulamasında yalnızca biz ve görüş alanımızdaki oyuncular ağırlaşacak. Max Payne 3’ün Gang Wars ve Payne Killer adlı iki multiplayer moduna da […]

29.03.2012 | mrcappola

Rockstar Games, Max Payne 3 için ilk multiplayer tanıtım videosunu yayınladı.

Max Payne 3’ün multiplayer oyun modu ile ilgili bilgiler ediniriken Bullet time uygulamasının oyuna geleceğini öğreniyoruz.Rockstar’ın Max Payne 3 için tasarladığı Bullet time uygulamasında yalnızca biz ve görüş alanımızdaki oyuncular ağırlaşacak.

Max Payne 3’ün Gang Wars ve Payne Killer adlı iki multiplayer moduna da yer verilen videoda burst bonuslarının da olacağı detaylarına da yer verilmiş.İki multiplayer moduna dönecek olursak Payne Killer’da Max Payne ve Raul Passos’u kontrol eden iki oyuncu karşısına diğer oyuncuları alırken,Bullet Time özelliği ve painkiller’larla hayatta kalmaya çalışacaklar.Gang Wars’da ise küçük senaryolar ve çeşitli görevlerle karşılacağımız modda iki takım tabanlı deathmatch oyunu bizleri bekliyor olacak.

Xbox 360 ve PS3 için 18 Mayıs’ta PC içinse 1 Haziran’da piyasalarda olacak Max Payne 3’ün multiplayer videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!