-->
Mass Effect 3’e Gelen Metacritic Kullanıcı Değerlendirmeleri Şok Etkisi Yarattı

Dün itibari ile çıkış yapan Mass Effect 3, aldığı inceleme puanlarıyla göz kamaştırıken, Metacritic sitesinde yer alan kullanıcı değerlendirmeleri ise aldığı notların tam tersi yönünde. Mass Effect 3’ün Metacritic sayfasında PC sürümü 93 puan inceleme ortalamasına sahipken,kullanıcı ortalaması ise 2.5,yine Xbox 360 sürümü 94 puan inceleme ortalamasına sahipken, kullanıcı ortalaması 4.7 ve son olarakta PS3 […]

07.03.2012 | mrcappola

Dün itibari ile çıkış yapan Mass Effect 3, aldığı inceleme puanlarıyla göz kamaştırıken, Metacritic sitesinde yer alan kullanıcı değerlendirmeleri ise aldığı notların tam tersi yönünde.

Mass Effect 3’ün Metacritic sayfasında PC sürümü 93 puan inceleme ortalamasına sahipken,kullanıcı ortalaması ise 2.5,yine Xbox 360 sürümü 94 puan inceleme ortalamasına sahipken, kullanıcı ortalaması 4.7 ve son olarakta PS3 sürümü 91 puan inceleme ortalamasına sahipken, kullanıcı ortalaması da 3.2.Kullanıcılar,yorumlarındaBioWare’in Mass Effect atmosferini bozduğunu düşünürken, bunun yanı sıra grafiklerde sıkça eleştirilen konulardan olmuş.

Aşağıdan da oyunun önemli otoritelerden aldığı çıkış puanlarına bakabilirsiniz:

IGN – 95
CVG – 94
Gamespot – 90
Gameinformer –10/10
Eurogamer – 10/10



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!